Frisse start 2019

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Een blinde vlek heeft iedereen. Zou het niet fijn zijn om deze blinde vlek te onthullen? Dat kan door samen naar jouw onderneming te kijken. Ieder kwartaal heb ik een beperkt aantal plekken om naar jouw onderneming te kijken.

Professioneel sparren?

Vorige week had ik weer één van mijn 2 jaarlijkse momenten waarbij ik samen met een andere ondernemer heb gesproken over onze beide ondernemingen. Professioneel Sparren, noem ik dat!
Ik vind het ontzettend belangrijk om dit te doen. Bespreken wat de plannen zijn voor de komende periode, doelen en mijlpalen vaststellen en niet onbelangrijk even terugkijken op de afgelopen periode.
Zijn de doelen behaald? Zo ja, hoe succesvol was dat en uiteraard ook zo nee, hoe kwam dat?

Ook nieuwe producten bedenken en kijken hoe de dienstverlening nog beter kan worden afgestemd op de doelgroep.

Samen bereik je meer

Samen, omdat je dan ook wordt uitgedaagd door de ander en je wordt gespiegeld en zo kun je dingen ook vanuit een andere invalshoek bekijken. De bekende ‘Blind Spot’.

Als coach doe ik dit zelf al jaren en na afgelopen maandag heb ik besloten, ook op aanmoediging van mijn sparringpartner, om dit nu eindelijk ook eens als dienst aan te bieden. Om jou te kunnen helpen.

Wat zou jij ervan vinden om een halve dag te investeren in jouw onderneming om samen met mij professioneel te sparren over jouw onderneming. Plannen maken, advies krijgen en informatie uit een andere invalshoek krijgen en bekijken?

Na afloop ga jij naar huis met een plan, nieuwe ideeën en misschien zelfs wel met nieuw producten die je in de komende periode kunt gaan lanceren.

Als professioneel coach deed en doe ik dit al jaren op persoonlijk vlak en de laatste paar jaar ook incidenteel als ‘business coach’. Brrr… ik heb niet veel met dit woord, maar op de een of andere manier snappen de mensen dan wel wat je doet..
Elke keer als ik een professionele sparring heb gedaan, krijg ik de reactie dat moet je voor je beroep gaan doen :-).
Dus vanaf nu ga ik dat ook als dienstverlening aanbieden.

Details

Een ochtend of een middag jouw plannen bekijken, bedenken, aanscherpen, nieuwe diensten en/of producten bedenken en een planning maken voor 2019.
Jij gaat naar huis met frisse ideeën en een plan. We sluiten de ochtend af en/of we beginnen de middag met een lekkere lunch.
We doen dit alles in Baarn. (Eventueel in overleg op een andere locatie).

Meer weten?

Lees dan hier verder

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email

Ook de laatste artikelen als eerste ontvangen?

Je ontvangt alleen een e-mail als er een nieuw artikel verschijnt. Na het invullen van je gegevens kun je aangeven welke interesses je hebt.

Scroll naar top